Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Όρθιοι και περήφανοι εθνικιστές σε μια χώρα ερειπίων

Όρθιοι και περήφανοι εθνικιστές σε μια χώρα ερειπίων

Η ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, έριξε οριστικά μάσκες, προσωπεία, ανέδειξε συμπεριφορές, φανερές και υπόγειες, ακόμα και αβανταδόρικες, (ακόμα και από εκεί που δεν θα το περιμέναμε), γύρω από τα πραγματικά πιστεύω και τις ιδεολογίες του…δήθεν δημοκρατικού τόξου. Χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο, διότι η συγκεκριμένη διαδικασία, έφερε στο φως την πραγματικότητα από την οποία δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον κανείς.

Από δω και στο εξής, δεν υπάρχει κανένας αληθινός δεξιός στην Ελλάδα που να μπορεί να επικαλεστεί την ιδεολογία και τον κίνδυνο μιας… φανταστικής απειλής από τα αριστερά, σχετικά με την ανακατάληψη της εξουσίας. Το κυβερνών κόμμα, δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά, να επικαλεστεί τα δεξιά αντανακλαστικά ψηφοφόρων, αφού πλέον με την νεοταξίτικη και νεοφιλελέ πολιτική της προωθεί τα σχέδια της ΝΤΠ. Με πολύ πιο αριστερό πρόσημο, απ’ όσο και οι ίδιοι οι μαρξιστές θα τολμούσαν να κάνουν στην ελληνική κοινωνία. Την ώρα που η τελευταία στενάζει στα μπλόκα των αγροτών, με την εθνική παραγωγή ν’ απειλείται άμεσα και τις τιμές των προϊόντων στα ράφια των Super Market να κάνουν τον Έλληνα καταναλωτή να στενάζει. Την στιγμή που οι πολυεθνικές κονομάνε και κάνουν πάρτι στην πλάτη του Έλληνα πολίτη, για την κυβέρνηση προτεραιότητα είναι τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Ο μοναδικός στόχος αυτής της κυβέρνησης ήταν η πλήρης διάλυση της ελληνικής οικογένειας και  η πλήρης διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας, μέσα από ένα παρδαλό προπαγανδιστικό κατασκεύασμα. Το πιο αγνό και καθαρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, θα αντισταθεί. Θα βάλει χρονοντούλαπο της ιστορίας αυτές τις μεθοδεύσεις, με τους πατριώτες που αντιλαμβάνονται το παπατζηλίκι που πούλησε η ξεπουλημένη εδώ και δεκαετίες, δήθεν δεξιά συντηρητική παράταξη, που μας βγήκε περισσότερο ροζ και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι παραδόσεις άντεξαν σε βαρύ ζυγό μέσα στα βάθη των αιώνων και ήταν εκείνες που οδήγησαν σε λαμπρές στιγμές το ελληνικό έθνος.

Οι ιεράρχες που για δεκαετίες επέτρεψαν σε πολιτικάντηδες κυρίως του δήθεν ψευτοδεξιού κόμματος, να μετατρέπουν τις εκκλησίες σε τόπο άγρας ψήφων και προεκλογικών συνάξεων, ελπίζω να τηρήσουν τον λόγο τους και να μην επιτρέψουν σε βουλευτές που ψήφισαν αυτό το νομοσχέδιο, να πλησιάσουν ξανά σε Εκκλησία. Μα κυρίως το ποίμνιο που τους πριμοδοτούσε με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους, να μη λησμονήσει πάνω από την κάλπη, πως είμαστε η πρώτη ΟΡΘΟΔΟΞΗ χώρα στον κόσμο, που πέρασε τέτοιο νομοσχέδιο.

Επιπλέον ο Πρωθυπουργός που δεν θέλει να διχάζει, είδε το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας, να φτύνει κατάμουτρα το νομοσχέδιο του και να μην το ψηφίζει, φανερώνοντας μια κατάσταση…τραβεστί στο ελληνικό κοινοβούλιο, με νομοσχέδιο να περνά από συμπολίτευση και αξιωματική αντιπολίτευση από κοινού.  Όπως είχαμε και το μοναδικό φαινόμενο, να εξηγεί κυβερνητικός βουλευτής γιατί δεν ψήφισε το παρόν νομοσχέδιο σε τηλεοπτικό πάνελ,  για να έρθει αμέσως μετά πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο Μητσοτάκη, στο ίδιο πάνελ. Παπατζηλίκι δίχως τέλος και χωρίς κανένα όριο.

Οι εθνικιστές είναι οι μόνοι καθαροί. Έχουν προειδοποιήσει από πολύ καιρό πριν για την τελική επίθεση που θα δεχτούν οι παραδόσεις από το γιαλαντζί δεξιό κόμμα που καταδυναστεύει εδώ και δεκαετίες τη χώρα. Θέλουμε ν’ απευθύνουμε ένα μήνυμα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που νιώθει προδομένος από την θλιβερή ελληνική πολιτική σκηνή. Οι Εθνικιστές είναι ακόμα όρθιοι και περήφανοι, πάνω από τα ερείπια που έχει αφήσει το μεταπολιτευτικό ψευτοδημοκρατικό τόξο. Θα είμαστε εδώ ν’ αναστήσουμε τη χώρα και σε καλούμε να πυκνώσεις τις τάξεις των Ελλήνων εθνικιστών.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ

Μπουγάς Τρύφων

Μέλος ΕΣ Εθνικού Μετώπου

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial