Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Γάμος ομοφυλοφίλων: η ήττα του δικαιωματισμού

Γάμος ομοφυλοφίλων: η ήττα του δικαιωματισμού

Οι πολλών αποχρώσεων και καταβολών δικαιωματιστές που εμφανίστηκαν με αφορμή τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, δεν έχουν καταλάβει το προφανές: ότι ηττήθηκαν και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Στα μάτια αλλά και στη συνείδηση της κοινωνίας που είδε έναν ποικιλόμορφο εσμό ” ειδικών ” να συντάσσεται με τα θέλω μίας γραφικής μειοψηφίας. 

Αυτοί οι ” ειδικοί ” ξεκινούν από τον πολιτικό κόσμο, περνούν από τους μαιντανούς των πρωινάδικων για να φτάσουν σε ανθρώπους της κουλτούρας ( ο Θεός να την κάνει) και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Μέχρι και την υποτιθέμενη ομοφυλοφιλία του Μεγάλου Αλεξάνδρου θυμήθηκαν, μέχρι και την εικόνα της μητέρας αφαίρεσαν από συσκευασίες γάλακτος. Οι διαφημίσεις των πολυεθνικών έκαναν διαγωνισμό gay φιλιού,  οι μαϊντανοί έκαναν αυτό που κάνουν πάντα, να λένε δηλαδή αυτό που θέλουν οι καναλάρχες τους και οι εκπρόσωποι του δήθεν πολιτισμού έγιναν ξεφτίλα από έναν Λάκη Γαβαλά. Οι δε πολιτικοί, σύρθηκαν πίσω από τον Μητσοτάκη που έβαλε την αριστερά να ταυτιστεί μαζί του ενώ τους δικούς του δεξιούς τους έσωσε με το στρίβειν δια της αποχής.  

Σε όλους και όλα αυτά η ελληνική κοινωνία από την πρώτη στιγμή στάθηκε απέναντι. Σε όλες τις έρευνες, τις δημοσκοπήσεις, τις πειραγμένες και μη, έδειξε την αντίθεση της. Την αντίθεση της στον εξευτελισμό της ιερότητας του γάμου και κυρίως της έννοιας της οικογένειας με μητέρα και πατέρα. Ακόμα περισσότερο η κοινωνία είδε τις υποτιθέμενες προτεραιότητες αυτών των ελίτ απέναντι στα πραγματικά προβλήματα της: την ακρίβεια, τις κατασχέσεις, την διάλυση των αγροτών και των επαγγελματιών, την εγκληματικότητα και την γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών. 

Τόσο οι πολιτικές παρατάξεις, όσο και οι πολιτιστικές και οικονομικές ελίτ έδειξαν ξεκάθαρα την αδιαφορία τους για τον Έλληνα και τις πεποιθήσεις του αλλά και συγχρόνως απέδειξαν την υποταγή τους στα ξένα δικαιωματιστικά κέντρα εξουσίας.   

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα ψηφιστεί γιατί έτσι θέλει και μπορεί να κάνει η τυραννία του πολιτικού συστήματος. Όμως η αποφορά των Ελλήνων θα φανεί και στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου αλλά και ευρύτερα. Γιατί οι δικαιωματιστές αυτοί κατάφεραν να κάνουν πάλι μόδα το ” Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια ” που τόσο προσπάθησαν να ξεφτιλίσουν επί δεκαετίες. Κατάφεραν να ταυτίσουν τον πατριωτισμό με την θρησκευτική παράδοση και την υπεράσπιση αξιών, όπως και είναι η πραγματικότητα. 

Για όλα αυτά, τους ευχαριστούμε. Επίσης, επειδή πιπιλίζουν και τον ” κίνδυνο της ανόδου της ακροδεξιάς ” , τους υποσχόμαστε πως με την ευγενική χορηγία τους, θα τον κάνουμε πραγματικότητα.  

Ιωάννα Καραδήμα, Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial