Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ο Εθνικισμός είναι ο εφιάλτης τους

Ο Εθνικισμός είναι ο εφιάλτης τους

Στην συζήτηση για την πανευρωπαϊκή άνοδο των εθνικών και πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων, δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, η ναυαρχίδα του συστημικού τύπου, το ” Βήμα “, γράφει για την άνοδο των πολιτικών δυνάμεων στα “δεξιότερα” της ΝΔ.  

Σε αυτό το κάδρο αναφέρει και το Εθνικό Μέτωπο, ενόψει διεργασιών που υποτίθεται γίνονται σε αυτό τον χώρο, για  τις Ευρωεκλογές. Να πληροφορήσουμε λοιπόν το ” Βήμα ” , ότι το Εθνικό Μέτωπο εκφράζοντας τον ακηδεμόνευτο Εθνικισμό δεν μπαίνει σε κανένα τέτοιο παιγνίδι συζητήσεων με φιλελεύθερους και διορθωτές του δεξιού χαρακτήρα της ΝΔ. Αντίθετα βρίσκεται πλήρως αντίθετο στις δεξιές και φιλελεύθερες λογικές και πρακτικές , οι οποίες άνοιξαν τον δρόμο για την επέλαση του δικαιωματισμού.

Η πατρίδα και η κοινωνία δέχονται μία απευθείας επίθεση με την αντικατάσταση πληθυσμού, τη φτωχοποίηση, την υποταγή στην δικτατορία των αγορών. Σε αυτά,  βρίσκεται απέναντι η Εθνική Ταυτότητα, η Εθνική οικονομία και όχι τα διάφορα αποπαίδια της ΝΔ, οι οπαδοί της ενσωμάτωσης και τα γεράκια του πιο αδίστακτου υπεφιλελευθερισμού.

Το μόνο λοιπόν που θα συμφωνήσουμε με τους συστημικούς αυτούς δημοσιογράφους, είναι το ότι στις Ευρωεκλογές, οι ψηφοφόροι θα τιμωρήσουν την αλαζονεία της ΝΔ και των αριστερών και δεξιών εξαπτέρυγων της.  

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial