Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Εθνικισμός παντού – Μαχητικές πολιτικές δράσεις του Εθνικού Μετώπου σε Δράμα και Καλαμάτα

Εθνικισμός παντού – Μαχητικές πολιτικές δράσεις του Εθνικού Μετώπου σε Δράμα και Καλαμάτα

Σε όλη την Ελλάδα, από τη Μακεδονία μέχρι την Πελοπόννησο και τα νησιά, ο Εθνικισμός οργανώνεται και περνά στην αντεπίθεση. Με μαχητικές δράσεις, έντονη παρουσία στην κοινωνία και τα προβλήματα της, αποδεικνύοντας πως η εθνικιστική ιδεολογία δεν είναι μία στείρα καλπολατρεία αλλά μια ζωντανή πραγματικότητα.

Στην ακριτική Δράμα, οι συναγωνιστές του τοπικού πυρήνα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε μοίρασαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια στο κέντρο της πόλης και παρέστησαν στην εκδήλωση τιμής για την εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση ” Τσαούς Αντών”.

Στην Καλαμάτα, η Οργάνωση Μεσσηνίας, ανέρτησε πανό για την επέτειο των Ιμίων στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό της Υπαπαντής, μοιράστηκαν χιλιάδες φυλλάδια ενάντια στον γάμο ομοφυλοφίλων στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, σε Ιερούς Ναούς και στο γήπεδο της πόλης. Οι θέσεις του Εθνικού Μετώπου διαβάστηκαν και έτυχαν της πλήρους αποδοχής από τους πολίτες οι οποίοι διαφωνούν με τα δικαιωματιστικά σχέδια της ΝΔ.

Η Εθνική αντίσταση στην παρακμή, στην αντικατάσταση πληθυσμού, στον ενδοτισμό και τη φτώχεια είναι εδώ. Εντάξου στις τάξεις της για να πετύχουμε το καλύτερο για την Πατρίδα και την κοινωνία.

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial