Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

17η Νοεμβρίου (1973-2022) – 49 χρόνια γραικυλισμού!

17η Νοεμβρίου (1973-2022) – 49 χρόνια γραικυλισμού!

MANOS ΝΕΟΛΑΙΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022


Στις 17 Νοεμβρίου του 2022 συμπληρώνονται 49 χρόνια συστηματικής πλύσης εγκεφάλου προκειμένου να εξαγνιστεί το χρεωκοπημένο, τόσο οικονομικά όσο και ηθικοπνευματικά, καθεστώς της Μεταπολίτευσης. Ένα καθεστώς το οποίο έστησε τα θεμέλιά του στο ψέμμα, την διαφθορά και την λήθη. Ένα καθεστώς το οποίο έχει φτάσιε στο σημείο να εξυμνεί μία δήθεν εξέγερση ορισμένων ψευτοαγωνιστών, οι οποίοι μπορεί τότε να φόρεσαν τον μανδύα του “λαϊκού αγωνιστή”, αλλά πλέον ζουν πλουσιοπάροχα, ήτοι καπιταλιστικά, την ίδια ώρα που η Ελλάδα που δημιούργησαν αργοπεθαίνει από κάθε άποψη. Οι “αγωνιστές” του Πολυτεχνείου έστησαν το βδελυρό μεταπολιτευτικό σύστημα, το οποίο εξακολουθεί όχι μόνο να φανερώνει το πόσο σάπιο και αμαρτωλό είναι, αλλά και το πόσο αρνείται έστω και την τελευταία στιγμή να διορθωθεί και αυτό όχι επειδή δεν μπορεί, αλλά επειδή δεν θέλει να διορθωθεί!


Έφτασε στο σημείο η Ελλάδα να εορτάζει όχι τους Μαραθώνες ή τις Θερμοπύλες, να θρηνεί για την 29η Μαΐου του 1453 ή να εξυμνεί τις ηρωικές μάχες στους Βαλκανικούς Πολέμους, οι οποίες διπλασίασαν τα εδάφη χάρη στο αίμα τόσων γενναίων εθνικών αγωνιστών, αλλά να εορτάζει την “ανατροπή” ενός δικτατορικού καθεστώτος, του οποίου η λήξη ήταν εξ αρχής προδιαγεγραμμένη από το τότε καθεστώς της 21ης Απριλίου, λόγω των τότε προγραμματισμένων εκλογών για τον Φεβρουάριο του 1974. Επίσης, οι “δημοκράτες” εορτάζουν την “ανατροπή” ενός καθεστώτος, το οποίο διαδέχθηκε ένα ακόμη πιο δικτατορικό, κατά ορισμένους, ήτοι το πραξικόπημα Ιωαννίδη.


Σε αυτή την έρημο ιδανικών και μισών αλήθειων έχει οδηγήσει την χώρα η γενιά της Μεταπολίτευσης. Το Εθνικό Μέτωπο δηλώνει “απών” από το συγκεκριμένο πανηγύρι των πολιτικάντηδων και δη της αριστεράς, δηλώνει επιπλέον και την αποστροφή του για το σημερινό κατάντημα στο οποίο οδηγήθηκε το ελληνικό έθνος από την γενιά της Μεταπολίτευσης με τους δήθεν νεκρούς του τανκς, την δήθεν δειλία των χουντικών στρατιωτικών απέναντι στον Τούρκο, με τα σκάνδαλα των πολιτικών λαμόγιων και την αισχρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα σήμερα σε κάθε επίπεδο.


Νίκος Παπουτσάκης


Εθνικό Μέτωπο Νοελαίας

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial