Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Όχι στα ψευτοδιλήμματα του συστήματος, στον β γύρο δεν στηρίζουμε κανέναν

Όχι στα ψευτοδιλήμματα του συστήματος, στον β γύρο δεν στηρίζουμε κανέναν


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το “δημοκρατικό τόξο” κατάφερε στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε κανέναν μεγάλο Δήμο και σε καμία Περιφέρεια, να μην υπάρχει μια επιλογή για τους Έλληνες πατριώτες.


Ο πολίτης καλείται να διαλέξει μεταξύ μιας δικαιωματιστικής δεξιάς και μιας εξίσου δικαιωματιστικής κεντροαριστεράς. Μεταξύ των πρόσφατων καταστροφέων και κλεφτών και αυτών των λίγων χρόνων πριν. Το Εθνικό Μέτωπο δεν θα μπει σε καμία λογική του “λιγότερου κακού” γιατί απλά μόνο το κακό θα κυριαρχήσει. Μακριά από τους Εθνικιστές, οι οποίοι κρύβονται πίσω από την λογική: “στρατηγική ψήφος”,η οποία καταλήγει σε συνδιαλλαγή.


Συντασσόμαστε με την συνειδητή αποχή, την απαξίωση και τη γελοιοποίηση του συστήματος που θα εκλέξει ” άρχοντες” με την ψήφο του 30% του πληθυσμού.


Την απάντηση μας στην κυβέρνηση της ΝΔ και στην πολύχρωμη αριστερά θα τη δώσουμε οικοδομώντας ένα ισχυρό εθνικιστικό κίνημα, μακριά από συζητήσεις, υποκλίσεις και εξαρτήσεις λόγω εκβιασμών, με το ρεύμα του αντεθνισμού. Για την πατρίδα και την κοινωνία.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial