Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Νίκησε η αποχή, όχι η ΝΔ

Νίκησε η αποχή, όχι η ΝΔ


SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Η συντριπτική αποχή στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, που έφτασε στο 60% περίπου, είναι ο μεγάλος νικητής και όχι η φιλελεύθερη κυβέρνηση. Αυτή η επιλογή (αν και λανθασμένη κστ’ εμάς) του Έλληνα πολίτη, δείχνει τη συνολική απαξίωση για το πολιτικό σύστημα.


Η ΝΔ κράτησε τις πελατειακές ψήφους της και την τηλεοπτική ψήφο. Η αριστερά, για μια ακόμα φορά, πλήρωσε την κυβερνητική της πολιτική στο Μακεδονικό και την ανύπαρκτη κοινωνική θέση της στα προβλήματα των πολιτών. Είναι όμως αξιοσημείωτη η άνοδος μιας ακραίας αριστερίστικης πλατφόρμας στην Αθήνα που οφείλεται στην ψήφο των αλλοδαπών.


Ο πατριωτικός χώρος είχε μέτρια αποτελέσματα, γεγονός που οφείλεται τόσο σε προσωποκεντρικές επιλογές, τη πολυδιάσπαση αλλά και στην μη ανάδειξη συχνά, ενός καθαρού και αντισυστημικού λόγου.


Το Εθνικό Μέτωπο είναι ικανοποιημένο για την επίδοση των υποψηφίων του και των συνδυασμών που στήριξε.


Η επόμενη ημέρα των εκλογών αυτών δείχνει και πάλι την ανάγκη ύπαρξης ενός καθαρού εθνικιστικού πολιτικού λόγου, ενός δυναμικού και ακηδεμόνευτου κινήματος στην κοινωνία.


Το Εθνικό Μέτωπο με τις οργανωτικές και ενωτικές πρωτοβουλίες του θα δώσει, δυναμικά τον αγώνα για την Πατρίδα και την κοινωνία.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial