Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Εγκληματικός εμπρησμός η φωτιά στον Ασπρόπυργο και στη Φυλή.

Εγκληματικός εμπρησμός η φωτιά στον Ασπρόπυργο και στη Φυλή.


SUPER USER ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023


Οι τρεις εστίες πυρκαγιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα στον Ασπρόπυργο το πρωί της Τρίτης, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το προσχεδιασμένο έγκλημα των εμπρηστών. Ειδικά η θέση των εμπρησμών, δίπλα στη βιομηχανική περιοχή αλλά και στη Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεση αλλά και τον στόχο των εγκληματιών.


Να κάψουν μια ακόμα στρατιωτική μονάδα και μαζί μια ολόκληρη περιοχή δίπλα στην πρωτεύουσα. Οι φλόγες καίνε ακόμα, απειλούν τα σπίτια και τις περιουσίες των κατοίκων και οι εντολές εκκένωσης δείχνουν την τραγική αδυναμία αυτού του κράτους. Όσα πυροσβεστικά μέσα και αν ενεργήσουν, όση αυτοθυσία και αν δείξουν οι πυροσβέστες μας, από τη στιγμή που δεν συλλαμβάνονται και δεν τιμωρούνται οι εμπρηστές, το έγκλημα και το πρόβλημα παραμένει.


Ο Ασπρόπυργος και η Φυλή, για μια ακόμα φορά πρωταγωνιστούν σε μια τραγωδία, μαζί φυσικά και πολλές άλλες περιοχές της Πατρίδας μας. Με τα τόσα προβλήματα που έχει η περιοχή, η καταστροφή αυτή θα είναι ένα ακόμα λιθαράκι στους πολλούς λόγους που έχουμε για να φωνάξουμε, “Ως εδώ με αυτό το αδιάφορο κράτος, ως εδώ με αυτούς που εγκληματούν ανεξέλεγκτοι ενάντια στην περιοχή μας, στη χώρα και την κοινωνία μας”.


Σωτήρης Γκόγκος ,

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου φυλής.

Οργάνωση Δυτικής Αττικής του Εθνικού Μετώπου

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial