Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Ψηφίζουμε – Στηρίζουμε «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κουριαννίδης

Ψηφίζουμε – Στηρίζουμε «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κουριαννίδης


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Η δημοτική παράταξη “Θεσσαλονίκη – Πόλη Ελληνική” με επικεφαλής τον Γιάννη Κουριαννίδη δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης και καταξιωμένο ιστορικό στέλεχος του πατριωτικού κινήματος, έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα ολοκληρωμένο υπόδειγμα λειτουργίας και παρουσίας στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Με συνέπεια, συνέχεια, έργο που προσδιορίζεται από ερωτήσεις, προτάσεις και πρωτοβουλίες με εθνικό πρόσημο και συγκροτημένη σκέψη για την κοινωνία της πόλης, επί σειρά ετών υπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας και των πολιτών της Θεσσαλονίκης.
Η σοβαρότητα στην εκπροσώπηση από την πλευρά της παράταξης , σε περιόδους όπου η εθνική ιδεολογία σταθερά κακοποιήθηκε ή εκπροσωπήθηκε πλημμελώς, είναι η επιβεβαίωση ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε καθοδηγητικά στην κοινωνία . Στα πλαίσια αυτού του αυτοδιοικητικού σχήματος φιλοξενούνται συναγωνιστές με μεγάλη διαδρομή και εξαιρετική κατάρτιση. Η πορεία στο χρόνο της παράταξης “Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική” και του Γιάννη Κουριαννίδη είναι χωρίς αμφιβολία μια εγγύηση για το λαό της Θεσσαλονίκης.
Το Εθνικό Μέτωπο στήριξε σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις την παράταξη. Το ίδιο κάνει και τώρα. Μακριά από υποψηφιότητες τυχοδιωκτικές, προσωποκεντρικές, πρόχειρες και υποταγμένες σε καθεστωτικά κελεύσματα. Μια ομάδα στελεχών ποιοτική, με ιδεολογικό προσανατολισμό σταθερό και πρόγραμμα επεξεργασμένο είναι η ιδανική πρόταση. Καλούμε τους Θεσσαλονικείς να σκεφτούν πριν ψηφίσουν, να εξετάσουν θέσεις , βιογραφικά, διαδρομές, δράσεις και να αποφύγουν τους εγκάθετους που υποκλέπτουν τη ψήφο τους.


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial