Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Πρόσφυγες ήταν οι Μικρασιάτες, όχι σήμερα οι λαθρομετανάστες

Πρόσφυγες ήταν οι Μικρασιάτες, όχι σήμερα οι λαθρομετανάστες


MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Η 14η Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα Μνήμης για την καταστροφή της Σμύρνης και τον ξεριζωμό εκατομμυρίων Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες. Μία επέτειος για την οποία κανένας ανώτατος άρχοντας του κράτους δεν καταδέχθηκε να αφιερώσει μερικές λέξεις. Βλέπετε η ιστορική μνήμη του Ελληνισμού τείνει να γίνει κάτι το απαγορευμένο καθώς μόνο οι “μνήμες” άλλων λαών έχουν προτεραιότητα για το πολιτικό σύστημα.


Στην εποχή της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας, του διαλόγου, της καλλιέργειας κλίματος εμπιστοσύνης, η αναφορά στα εγκλήματα των Τούρκων δεν συνάδει. Εξάλλου, υπάρχει η ” προσφυγιά” των λαθρομεταναστών για να έχουν να ασχοληθούν τώρα. Αυτή που συνιστά την αντικατάσταση πληθυσμού και όλα τα κοινωνικά προβλήματα που φέρνει η καθημερινή είσοδος εκατοντάδων λαθρομεταναστών στη χώρα μας.
Απέναντι σε αυτή την τυραννία σκέψης και Μνήμης, απέναντι στην πολιτική των εθνικών παραχωρήσεων, απέναντι στη βίαιη αλλαγή του πληθυσμού και της κοινωνίας στέκεται ο Εθνικισμός. Για τη Μνήμη των αγώνων και των θυσιών του Έθνους, για τον αγώνα για την εθνοτική και πολιτισμική ελευθερία μας.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial