Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Κυβέρνηση παραιτήσεων, ζεϊμπέκικων και ΛΟΑΤΚΙ

Κυβέρνηση παραιτήσεων, ζεϊμπέκικων και ΛΟΑΤΚΙ

MANOS ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023


Μπορεί η χώρα να καίγεται από τις συνεχιζόμενες πυρκαγιές, μπορεί εν μέσω ειρήνης να εκκενώνονται στρατιωτικές βάσεις, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει άλλες προτεραιότητες. “Προτεραιότητα μας τα θέματα ισότητας και Λοατκι “, δήλωσε σε συνάντηση με την αρμόδια Υπουργό κ. Ζαχαράκη . Όχι η οικογένεια, όχι το δημογραφικό, όχι η αντικατάσταση πληθυσμού από τους λαθρομετανάστες.


Όσο για τις πυρκαγιές, που καθημερινά αποδεικνύεται, πως είναι έργο εμπρηστών, εκεί έχουμε την … κλιματική αλλαγή. Και με μια παραίτηση Υπουργού, αυτή του Μηταράκη που γέμισε τα προηγούμενα χρόνια την Ελλάδα δομές λαθρομεταναστών , νομίζει η ΝΔ ότι καθάρισε. Υπάρχουν βλέπεται και οι κοινωνικές υποχρεώσεις, όπως το ζεϊμπέκικο του κ.Πατούλη .
Αυτή είναι η κυβέρνηση των φιλελευθέρων , αυτά τα έργα της, αυτές οι προτεραιότητες της και η αισθητική της . Ένα συνολικό ξεπούλημα στα εθνικά θέματα, μια ανάπτυξη εργολάβων- κουμπάρων, ένας δικαιωματισμός στην κοινωνία και κυρίως μια αδιαφορία για την καθημερινότητα του πολίτη αλλά και του αύριο της χώρας.
Αυτή η κυβέρνηση, αυτή η πολιτική δεν διορθώνεται, ανατρέπεται μόνο από ένα Εθνικιστικό κίνημα. Ένα κίνημα που δεν θα παζαρεύει την πολιτική του επιβίωση από τις διαθέσεις του κάθε Υπουργού , ένα κίνημα που θα λέει τα πράγματα με το όνομα τους και δεν κρύβεται πίσω από ” αντιφασισμούς ” και δηλώσεις μετανοίας. Για την Πατρίδα και την κοινωνία, Εθνικό Μέτωπο, δύναμη Αντίστασης και Προοπτικής.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial