Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η Λάσπη, η προβοκάτσια και οι αθλιότητες συνεχίζονται…

Η Λάσπη, η προβοκάτσια και οι αθλιότητες συνεχίζονται…


SUPER USER ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023


Η Λάσπη, η προβοκάτσια και οι αθλιότητες συνεχίζονται…


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αθλιότητες εναντίον στελεχών και μελών του Εθνικού μετώπου.


Με γνωστές προβοκατόρικες μεθόδους οι γνωστοί κύκλοι επιχειρούν να θίξουν το κύρος του Εθνικού Μετώπου διαδίδοντας κατά παγία τακτική, ψέματα προς κάθε κατεύθυνση.


Μετά την στοχοποίηση και την επίθεση στον εργασιακό χώρο του συναγωνιστή μας Δημήτρη Ζαφειρόπουλου και πριν ακόμα κλείσει ένα εικοσιτετράωρο…, μία ακόμα προβοκατόρικη ενέργεια των αθλίων ήρθε σε γνώση μας.

Με ένα γελοίο, πρόχειρο κείμενο και ξένο προς τις αντιλήψεις και τις πολιτικές πρακτικές του Εθνικού Μετώπου, ορίζοντας ως e-mail απάντησης εκείνο του Εθνικού Μετώπου, οι εν λόγω προβοκάτορες, βαδίζοντες σε ένα σκοτεινό και αδιέξοδο μονοπάτι ντροπής, επιχείρησαν να δημιουργήσουν ψευδείς εικόνες.


Το Εθνικό Μέτωπο ουδέποτε ασχολήθηκε με τα άλλα κόμματα και την κομματική τους βάση και καταδικάζει απερίφραστα κάθε υποβολιμαία ενέργεια του είδους, καθώς και κάθε πρακτική λάσπης και προβοκάτσιας.


Εχθρός μας είναι το σύστημα της διαφθοράς και της προδοσίας που προσβάλλει βάναυσα την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού και επιστρέφουμε αυθωρεί και παραχρήμα κάθε κατηγορία στους νοσηρούς κατασκευαστές του ψεύδους.


Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial