Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Μία οφειλόμενη απάντηση στο υποκριτικό παραλήρημα του Γιώργου Καπουτζίδη

Μία οφειλόμενη απάντηση στο υποκριτικό παραλήρημα του Γιώργου Καπουτζίδη


MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023


Σε ακόμη ένα υστερικό ξέσπασμα πολιτικής ορθότητας προέβη ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος, άκουσον-άκουσον, δήλωσε ότι δεν θα έπρεπε να ρωτηθουν καν οι πολίτες για το κατά πόσο πρέπει να νομιμοποιηθούν πλήρως τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.


Ένας εκ των δήθεν δημοκρατών δηλαδή, επειδή γνωρίζει ότι η πλειοψηφία του κόσμου είναι εναντίον του, έχει το θράσος να θέλει να επιβάλλει τον γάμο των ομόφιλόφιλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία παιδιών από αυτούς με αυθαίρετο και εκβιαστικό τρόπο. Για ακόμη μία φορά οι ψευτοπροοδευτικοί παραδέχονται δημόσια το πόσο “δημοκράτες” είναι, καθώς γι’ αυτούς το πολίτευμα της δημοκρατίας δεν έχει την έννοια της λήψης αποφάσεων δια της πλειοψηφίας, αλλά η έννοια “δημοκρατία” μεταφράζεται και αφορά την πλήρη και αχαλίνωτη παράδοση του ανθρώπου στην ασυδοσία. Ο εν λόγω “κύριος” και οι ομοϊδεάτες του θέλουν να επιβάλλουν την μειοψηφική άποψή τους επί του συνόλου της κοινωνίας υπό την δογματική τεκμηρίωση ότι πρόκειται για ένα “δικαίωμα”, ενώ για κάθε άλλη γνώμη, όπου προφανώς η αντίληψή τους ήταν κυρίαρχη, το ζήτημα της δημοκρατικής λήψης αποφάσεων επί ενός καίριου θέματος, θα ετίθετο απευθείας ως πρώτο μέλημα.


Επιπλέον, είναι απορίας άξιον πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δηλώνει και εμμένει συνεχώς με απύθμενο θράσος στην άποψη ότι δήθεν “καταπιέζεται” από το σύστημα! Ποιο σύστημα ακριβώς είναι αυτό, το οποίο του επιβάλλεται; Αυτό το οποίο τον ανέδειξε ως σεναριογράφο και ως ηθοποιό; Αυτό το σύστημα των μέσων της τηλεόρασης και των κοινωνικών δικτύων, τα οποία αναδεικνύουν συνεχώς τις απόψεις ως σαν να ήταν “χρησμοί”; Αναφέρεται μήπως στο σύστημα της πλουτοκρατίας των μεγάλων πολυεθνικών, οι οποίες μέσω του πλούτου τους διαχέουν, διαμορφώνουν και επιβάλλουν την δικαιωματιστική αντίληψη επί του συνόλου;


Άραγε, γιατί αυτό το “σύστημα” δεν κατονομάζεται ποτέ απ’ όλους αυτούς τους “καταπιεσμένους”, προκειμένου να μάθει έστω και ένας που θέλει να το καταγγείλει από κοινού με εκείνους το ποιο είναι; Απάντηση, διότι γνωρίζουν πολύ καλά οι δήθεν καταπιεσμένοι ότι είναι το ίδιο το σύστημα, το οποίο τους ανέδειξε και είναι το ίδιο σύστημα που προάγει τις ανώμαλες απόψεις τους. Τα “δικαιώματα” των ομοφυλόφιλων ζευγαριών είναι απλούστατα ανήθικα και ανώμαλα για κάθε νοήμων άνθρωπο, διότι δεν εξυπηρετούνται από την ανθρώπινη φύση και αυτό αρνείταη κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ να το παραδεχθεί. Αντιθέτως τα άτομα αυτά, βασίζουν την ύπαρξή τους και την “επιχειρηματολογία” τους σε έναν απεριόριστο και ασυγκράτητο δικαιωματισμό υπό την παράλληλη επίκληση ενός αξιοθρήνητου συναισθηματισμού, ο οποίος δεν έχει καμία λογική, αλλά αποσκοπά στην πλήρη παράδοση του ανθρώπου στα πάθη, αντί για την καλλιέργεια των πνευματικών του δεξιοτήτων. Αν στο τέλος ανοίξει κανείς περαιτέρω το κουτί της Πανδώρας του δικαιωματισμού, τότε σύντομα, όπως ήδη συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες ανά την υφήλιο, αιτήματα αναγνώρισης και μετέπειτα επιβολής θα δούμε και από πολλές άλλες “αθώες” και “περιφρονημένες” μειονότητες πάσης λογής και απόχρωσης και ο νοών νοείτω.


Νίκος Παπουτσάκης

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial