Καρόλου 28, Μεταξουργείο, Αθήνα
211.210.0971
info@ethnikometopo.gr

Η δεύτερη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη

Η δεύτερη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη


MANOS ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023


Το είδαμε ή μάλλον το ζούμε και αυτό. Σε μια χώρα όπου ο κάθε υποστηρικτής τρομοκρατών, ο κάθε λαθρομετανάστης, ο κάθε εκπρόσωπος των πιο αντικοινωνικών ιδεών, έχει το δικαίωμα να παρελαύνει τις απόψεις του , απαγορεύτηκε εκδήλωση- μνημόσυνο προς τιμή 2 νεκρών.


Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου απαγορεύεται κάθε δημόσια εκδήλωση. Γιατί; Γιατί οι γονείς των δολοφονημένων από την τρομοκρατία, Φουντούλη και Καπελώνη, ήθελαν να τελέσουν μια τελετή Μνήμης για τα 10 χρόνια από τον θάνατο τους . Γιατί ένα αριστερό παρακράτος με Δημοτικούς συμβούλους, συνδικαλιστές και μουσάτους ακτιβιστές ζήτησαν την απαγόρευση αυτής της εκδήλωσης. Μαζί και το δεκανίκι της ΝΔ, το ΚΚΕ, οπότε η αστυνομία, δηλαδή η κυβέρνηση, δεν μπορούσε παρά να υποκύψει στις θελήσεις αυτού του κυκλώματος εκφοράς μίσους. Όχι μόνο αυτό, αλλά ειδοποίησαν τους γονείς των νεκρών να μην κάνουν δημόσιο μνημόσυνο στο νεκροταφείο που είναι θαμμένο το παιδί τους γιατί θα προβούν…σε προσαγωγές.


Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η φιλελεύθερη κυβέρνηση που εκβιάζεται και υποκύπτει στον εκβιασμό κάθε μικρής ή μεγάλης μαρξιστικής γκρούπας. Η ίδια κυβέρνηση που αφήνει τα funds να ζητούν τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών, των πυρόπληκτων και των σεισμοπαθών. Η ίδια κυβέρνηση που αφήνει τον κάθε εγκληματία, τον κάθε βιαστή, τον κάθε παιδεραστή να πέφτει στα μαλακά. Αυτή η κυβέρνηση απαγορεύει σε γονείς να θρηνήσουν τα παιδιά τους.


Η απαγόρευση αυτή δεν είναι μια απλή διοικητική απόφαση, είναι μια δεύτερη δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη. Το 2013 τους δολοφόνησε το παρακράτος, 10 χρόνια μετά τους δολοφονεί ξανά το επίσημο κράτος. Τόσο απλά..
Ιωάννα Καραδήμα

 

No Comments

Add your comment

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial